hutiboy 0 #1 Публикувано 25 Април, 2019 Здравейте, имам сивик 8 1.8 бензин датчика за ниво на маслото свети, смених го с нов и пак същото. Откарах автомобила в Хонда оттам ми казаха чедатчика най вероятно не работи, смених го с втора употреба паксвети. Някой да имал подобенпроблем или да препоръча майстор че вече изгубих вяра на тези в Хонда. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 25 Април, 2019 Какъв цвят лампа свети? Говорим за датчика на картера нали? А този който си сложил втора употреба сигурен ли си, че е изправен? Хела ли е датчика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hutiboy 0 #3 Отговорено 25 Април, 2019 Да датчика на картера за нивото, жълта лампа. Хела е този втората употреба но и с новия пак светеше. Дали работи не съм сигурен на 100% но в момента имам три датчика де факто 1 нов и 2 стари, нещо не ми се вярва и трите да не бачкат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #4 Отговорено 26 Април, 2019 А още от запалването ли светва и така постоянно или светва в някакъв момент? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hutiboy 0 #5 Отговорено 26 Април, 2019 Още като дадеш на контакт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #6 Отговорено 26 Април, 2019 Проблема няма да е в самия датчик. Щом перманентно свети може да е нещо по инсталацията. Трябва си човек който знае какво прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hutiboy 0 #7 Отговорено 26 Април, 2019 Ок Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове