IzueL 0 #1 Публикувано 19 Април, 2019 Здравейте, Имам сериозен проблeм от месец и половина - след като завъртя ключа ми светва Check system(engine), последвано от VSA и Check system(Airgbag), но не ми се появяват проверките за масло и акумолатор и не иска да запали(снимка 1). Връщам ключа, въртя пак и след 5-10-15 опита обикновено рестартира системата, излизат ми червените светлини за проверките и успявам да запаля(снимка 2) - уточнявам, че автомобилът е със Старт бутон. Започвам обаче да мисля че проблемът се задълбочава. Бил съм на 2 ма техници като втория главно се занимава с компютри и електроника, но и двамата не успяха да локализират проблема. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помогнете. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefan 1 11 #2 Отговорено 19 Април, 2019 Акумулатора как е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IzueL 0 #3 Отговорено 19 Април, 2019 Цитат Акумулатора е проверен в сервиз,зарежда както трябва.Минавал съм и проверка с компютър,изчиства се грешката и след като изкарам и вкарам ключа и пак се появява проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1549 #4 Отговорено 19 Април, 2019 Закарай я в читав сервиз с софт за Хонда, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IzueL 0 #5 Отговорено 4 Юни, 2019 Здравейте отново. Само искам да споделя разрешението на проблема който имах с моята Хонда.Оказа се че компютъра прави некаква грешка и не разпознава когато трябва да чекира клуча и горе споделените светлини.Така струва ми 30 паунда за 2-ра ръка компютър от Ебаи и отделно 300 паунда за работа защото се намирам в УК.От 1 месец шофирам без никакви проблеми.Надявам се коментара ми да бъде полезен на колеги с подобен проблем.Лек ден 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове