MTM 0 #1 Публикувано 25 Март, 2019 Здравейте, преди 1 месец купих Хонда Акорд 147 к.с 2000 год. След пълното и сервизиране (ремъци, масла, филтри и т.н.т 2 носача дискове накладки, гуми 🙂 ) се оказа, че двигателя не работи добре (разбирайте , че леко тресе) свалих свещите който бяха заменени с нови и видях, че 1 вата е зацапана сравнявайки я с другите. Въпроса ми е може ли да ми препоръчате майстор или да дадете съвет за този проблем (според този майстор който я обслужи) е или клапан или глава което е малко кофти ... Оказа се, че компресията на този цилиндър е 9 от 10. - ако и сложа газ това проблем ли ще е, и дали изобщо трябва да правя нещо или просто да си я карам тъй като предният собственик явно е бил немърлив към нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ployd 0 #2 Отговорено 25 Март, 2019 Опитайте първо с реглаж на клапани. Струва от 30 до 50 лева, зависи къде я закараш. Задължително на студен двигател да се прави реглажа !След това ако не стане търси другаде проблема... Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MTM 0 #3 Отговорено 25 Март, 2019 (Редактирано) Здравей, реглаж е направен и пак го има проблема. Както написах зацапва свеща и то буквално 10 мин след като я взех от сервиза я свалих и направих проверка. Ще я изкарам на дълъг път да и ще я заредя с еко 100 да "продуха малко" да видим ако и след това не се оправи ще видим на кой майстор ще я закарам . Както написах препоръчайте ми някой читав майстор ще съм благодарен 🙂 Редактирано 25 Март, 2019 от MTM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове