NOVIQ 39 #1 Публикувано 3 Март, 2019 Здравейте колеги Честит празник първо!!! Предварително се извинявам ако на някой въпроса му се стори неуместен, но искам да разбера какви са приликите и разликите между различните модификации на Хонда Сивик 8 генерация ( Comfort, Sport, Executive, Exclusive, Elegance). Аз откривам няколко разлики единствено по екстериора. Ще съм благодарен някой да сподели мнение по въпроса . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khbhy 0 #2 Отговорено 3 Март, 2019 (Редактирано) Здравей, Честит празник и на теб. В 4-тия пост е описано много хубаво. Прочети и ще ти стане ясно . Решетката се сменя след фейслифт от 2009 мисля. Редактирано 3 Март, 2019 от khbhy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 4 Март, 2019 Благодаря ти колега прочетох тези коментари, но не отговарят на моят въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #4 Отговорено 4 Март, 2019 Разликите са много. Това са различни нива на оборудване. Какво по-точно те интересува? Ако заместиш по следния начин описаното в посочената по-горе тема, то: Comfort = SE Sport = Sport Executive = ES Exclusive = EX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове