Mironch0 23 #1 Публикувано 28 Февруари, 2019 (Редактирано) Принципно ми е ясно, че подобна манипулация е скъпа, т.е. освен за новите части като съединители, скоростна кутия, скоростен лост, захващане на скоростен лост, захващане на новата кутия вътре в купето, при което вероятността за рязане на купето е почти 100%, отделно и труд ... отделно, че такава манипулация е удачна за кола, с ще се изминават доста километри, за да се избие инвестицията (това като с газовите уредби) (аз изминавам на година между 25-30 000 км)... та все пак - за хонда акорд 5 - европейската хонда, за f22Z2-двигателя до колко е възможна такава манипулация и от какъв акорд може да се донорства? Редактирано 28 Февруари, 2019 от Mironch0 объркана думичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #2 Отговорено 28 Февруари, 2019 ... в кръга на шегата, понеже сменям масло два пъти годишно, също се бях замислил и за тази екстра но да не отклонявам темата *^_^* Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове