taratorrra 0 #1 Публикувано 27 Април, 2007 най после колеги съм с Хонда Сивик 1.5 16V, 1993 сега започваме с филтри свещи и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #2 Отговорено 27 Април, 2007 Да ти е честита мнооого безаварийни и много кеф с нея в нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #3 Отговорено 27 Април, 2007 Честито и много до те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #4 Отговорено 27 Април, 2007 Честито и от мене Пожелавам ви дълъг съвместен живот докато...не излезе някоя любовница по-нова и по-лачена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest taratorrra #5 Отговорено 27 Април, 2007 само да попитам, първи проблем не ми свети таблото кофти ли се сваля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taratorrra 0 #6 Отговорено 27 Април, 2007 намерих темата даже със снимки започвам борба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #7 Отговорено 27 Април, 2007 (Редактирано) ...хе хе и аз съм съм я ползвал тая тема за да си боядисам таблото мноо благодарности на фотографа!Успех с хондата и дано само това е проблема по нея Редактирано 27 Април, 2007 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #8 Отговорено 27 Април, 2007 (Редактирано) Айде честито и от мен. Много хиляди-милиони безаварийни километри. Редактирано 27 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #9 Отговорено 27 Април, 2007 Супер ,честито ,да те радва много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Salamander #10 Отговорено 27 Април, 2007 Милиони безаварийни километри 4ове4е и добре да се грижи6 за великолепната ма6ина мойта е съ6тата мн. икономи4на и сравнително бърза кола да знае6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове