Jump to content
hondю

Акциз над 163 к.с.

Recommended Posts

Здравейте колеги,Искам да внеса един Сивик 1,8 VTI 170 к.с. от Европа, но мисля че има акциз за автомобили над 163 коня, а той е доста солен.Моля ако има някой с опит по въпроса да го сподели.П.П. Моля само за мнения подкрепени с практика или с цитиране на нормативната уредба в БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
ТУК!!! Е разискван този въпрос не веднъж. И ... да има акциз. до колкото знам до 150 кв. е една тарифа а над тези киловати е друга. За жалост любимата ни родина е единствената държава в Европата, а не съм сигурен дали и не само в Европа, в която автомобилът е акцизна стока :rolleyes: Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Закона за митниците и правилника за приложението му можеш да намериш в нет-а.Акциза не е премахнат :rolleyes:Иначе и аз съм си харесал CIVIC с точно този двигател :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Искам да внеса един Сивик 1,8 VTI 170 к.с. от Европа, но мисля че има акциз за автомобили над 163 коня, а той е доста солен.Моля ако има някой с опит по въпроса да го сподели.П.П. Моля само за мнения подкрепени с практика или с цитиране на нормативната уредба в БГ.

....ако можеш да го впишеш като 160 коня по принцип има VTI с толкова коне,ще си решиш проблема :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги, бяхте много изчерпателни.Това съвпада и с моята информация, че акциз за употребявани автомобили се дължи над 163 к.с. което си е 120 kw по DIN.Темата може да се смята за приключена.

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...