Lastrige 0 #1 Публикувано 1 Февруари, 2019 (Редактирано) Здравейте ! Акорда е 1.6 d16b6 май месец миналата година рециклирах рейката , 6 месеца гаранция, викат като нова е . Е мина гаранцията и на пак текна и то хубаво си капе. Сега съм пред дилема дали да я рециклирам пак или да търся втора ръка? Дали от 1.8 и 2.0 двигателите ще паснат евентуално рейките? Благодаря предварително ! Редактирано 1 Февруари, 2019 от Lastrige Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ployd 0 #2 Отговорено 1 Февруари, 2019 За втора ръка гаранция ,че няма да протече още на същия ден няма...Ако си от София препоръчвам да я закараш в техническия университет. Там съм си рециклирал рейка на Голф4 и дадоха една година гаранция, колата вече е три години с нея и втори собственик и не тече. Взеха ми нормални пари и понеже нямаха работа си я взех след един час Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lastrige 0 #3 Отговорено 1 Февруари, 2019 Прав си, че гаранция няма. Става на въпрос за Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ployd 0 #4 Отговорено 1 Февруари, 2019 Ако не ти е спешно може да ти дам телефона и да се разберете дали работят с куриерска фирма и да я пращаш.Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lastrige 0 #5 Отговорено 1 Февруари, 2019 Благодаря, но много сложна работата така, ще търся сервиз в града :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове