BlueDream4 86 #1 Публикувано 15 Януари, 2019 Попадна ми една оферта за акорда, кожен салон ама е от десен и нз въобще ще стане ли....Това за лостчетата отстрани знам, че ще опират в средната конзола и ми се губи опцията за нагоре-надолу, не ме бърка, ама големия въпрос релсите долу ще паснат ли, и може ли да подменя дъното на мойте седалки с тези на другия салон ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #2 Отговорено 4 Април, 2019 И аз се интересувам от тази тема мо явно никои не е пробвал... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
A.Aleksandrov91 3 #3 Отговорено 12 Май, 2019 Здравейте, На моят акорд сложих салон от такъв с десен волан. Предните седалки паснаха на 100 %. Лостчетата и закопчалките на коланите са си както преди (шофьорската седалка на десняка идва на мястото на пасажерската ) Задните облегалки не паснаха понеже моята е седан, а салона от хечбек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ekzotik 2 #4 Отговорено 6 Февруари, 2020 Аз съм слагал салон от дясна на лява дирекция и всичко пасна дори и корите на вратите с бутоните за стъклата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове