R-Racing 86 #1 Публикувано 25 Април, 2007 kaк разбра че е 1 пръст ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 25 Април, 2007 Ами аз доколкото виждам бронята е натисната заедно с маската и са леко навътре Е ако това е проблема на колата ( значи няма проблем ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 25 Април, 2007 (Редактирано) най вероятно става въпрос за ЛЯВАТА половина на колата. Наистина капака пада върху решетката и не мисля че капака се е изкривил. От дясно разстоянието по цялата дължина е равно. Има някакъв проблем но от снимките не може да се види точнона мен тази повече ми хареса... а и 300 лв ше можеш да я спазариш Редактирано 25 Април, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nick_jbl 0 #4 Отговорено 25 Април, 2007 Ще се уточня , ако си в колата се пада от ляво, ама ако стоиш срещу колата си се пада от дясно, не знам кое по правилно да се каже от дясно , щото като прайш огледа ще си срещу колата не в нея Поздрави колеги. Зелената ще я спазаря за 5500 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 207 #5 Отговорено 26 Април, 2007 Ами аз вчера минах на 500м от тази автокъща, ама де да знаех Събота може би мога да мина от там, но проблема е че аз самия не съм в състояние да преценя една кола добра ли е... мога да огледам наживо и да споделя впечатления нищо повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nick_jbl 0 #6 Отговорено 26 Април, 2007 Ами ,Restless, аз най-подробно сам описал какво точно искам да се огледа по внимателно, и още един път от ляво отпред има голямо разминаване между бронята и капака, и не знам дали бронята е натисната или просто това си блъскана кола. Тай че ако можеш провери за кво става дума, ако свършим работата бирите от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #7 Отговорено 28 Април, 2007 снимките:http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...si&img=3659http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...si&img=3658http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...si&img=3657 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hicata 0 #8 Отговорено 28 Април, 2007 имах същата кола до преди една година и беше в перфектен вид аз лично не бих взел тази имайки предвид всичките и забележки а и със сигурност е удряна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasko13 0 #9 Отговорено 29 Април, 2007 Ами ,Restless, аз най-подробно сам описал какво точно искам да се огледа по внимателно, и още един път от ляво отпред има голямо разминаване между бронята и капака, и не знам дали бронята е натисната или просто това си блъскана кола. Тай че ако можеш провери за кво става дума, ако свършим работата бирите от мен! Привет.Аз като си копувах хондата гледах и тази. Това беше януари месец. Колата е отврат, а най-грозното е тази тапицерия на тавана, защипана с телбот. За мен колата не струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 29 Април, 2007 ако свалят 1000-2000 от цената, защото ако тръгнеш да я правиш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nick_jbl 0 #11 Отговорено 29 Април, 2007 Ей момчета и мъже. Много съм благодарен за дадените мнение и специално искам да благодаря на Restles! Мисля че ми стана ясно че колата не си заслужава парите не 100%. Да ви кажа днес ходих и гледах една хонда сивик и при мен си получи същото като при колета , който я е пробвал. Колата на празен ход държеше около 1000 оборото но като натиснех газта след като падаха обороротите от подаденат газ падаха кам 600 и двугателя се чудеше дали да не угасне и като вуртях сервото малко се 'разтройваха' оборотите прочетете какво каза и Restles по същия въпрос . Ако има компетенти да се изкажат щото лично мен това ми направи лошо впечатление, но може и да нормално щото колата не беше добре загряла. ПС: Колеги вижте тая обява : http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=details - какво ще кажете и по- точно има ло брони на хонда който да са с различен цвят от купето , щото сам чувал че оригиналните всички са в цвета на купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 29 Април, 2007 на някой явно така му е харесала повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nick_jbl #13 Отговорено 29 Април, 2007 Малко ме съмнява тая работа ама то ще се види, като отида да я видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове