dimy 24 #1 Публикувано 25 Април, 2007 имам следното предложение да се направи раздел за споменатите в заглавието машини , тъй като съм сигурен , че феновете на марката на 2 колела са повече от тези на четри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 25 Април, 2007 (Редактирано) имам следното предложение да се направи раздел за споменатите в заглавието машини , тъй като съм сигурен , че феновете на марката на 2 колела са повече от тези на четри Повече ли направо ме разби колега Мисля , че форума е за Хонда , ако щеш си говори за косачките на Хонда Спокойно можеш в технически въпроси или общи дискусии , както и във всички останали За мене лично ще е безмислен раздел , защото мисля , че няма толкова много фенове в буквалния смисъл на двуколесните На мене ще ми е интересно да науча повече за моторите ако ти си достатъчно вещ или искаш да научиш и ти толкова много пусни няколко теми и ще видим колко са хората , които са наясно с нещата П.П. Сетих се нещо , Викторе дали ще е възможно на горните снимки на хондички където излизат да изкочи и някоя моторница , платноходка и т.н. ще е яко Редактирано 25 Април, 2007 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #3 Отговорено 26 Април, 2007 имам следното предложение да се направи раздел за споменатите в заглавието машини , тъй като съм сигурен , че феновете на марката на 2 колела са повече от тези на четри Повече ли направо ме разби колега Мисля , че форума е за Хонда , ако щеш си говори за косачките на Хонда Спокойно можеш в технически въпроси или общи дискусии , както и във всички останали За мене лично ще е безмислен раздел , защото мисля , че няма толкова много фенове в буквалния смисъл на двуколесните На мене ще ми е интересно да науча повече за моторите ако ти си достатъчно вещ или искаш да научиш и ти толкова много пусни няколко теми и ще видим колко са хората , които са наясно с нещата П.П. Сетих се нещо , Викторе дали ще е възможно на горните снимки на хондички където излизат да изкочи и някоя моторница , платноходка и т.н. ще е яко Само не мога да разбера пренебрежителното ти отношение към моторите , мога само да ти кажа , че на петъчните мото сбирки има доста повече фенове на хонда на 2 колела отколкото видях на екото във вторник така ето ми аргументите за създаване на раздела 1- во форума е на хонда ( в тва число не са само автомобилите )2- ро не мислите ли , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 26 Април, 2007 Колега къде видя пренебрежение в думите ми Прочети ми пак поста и ще разбереш за какво ти говора , а понеже си от малко по-малко години от мене във форума ти казвам , че преди имаше такива ентусиасти , които влизаха и пишеха във форума неща свързани с моторите , инфо по тях и т.н. Война между дву и четири колесните не знам дали има , това , което знам че повечете маняци на Хонда мотори не мислят същото и за Хонда коли Пак ти казвам , форума е за Хонда като цяло , ако щеш за косачки пиши ( и такива теми е имало ) , за самолети , за Асимо и за квото друго се сетиш свързано с Хонда Никой не те ограничава А каква информация искаш да има за мотоциклети и пистарки при положение , че няма или не искат потребители запознати с това да пишат Пак казвам , започни ти традицията , и както аудио маняците си спечелиха подфорум , така и ти след време можеш да си извоюваш подфорум за мотори И ако питаш мене , аз лични чувствам пренебрежително отношение от страна на мотористи хондаджии от колкото обратното , всеки път като застана до мотор Хонда и изфорсирам да се закачам с него , за да си направим една гонка получавам само пренебрежителни погледи и надсмешка от тях , странно след гонката ме гледат така учудени , че и 4-ри колисните могат да им стоят на задната гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #5 Отговорено 27 Април, 2007 Колега къде видя пренебрежение в думите ми Прочети ми пак поста и ще разбереш за какво ти говора , а понеже си от малко по-малко години от мене във форума ти казвам , че преди имаше такива ентусиасти , които влизаха и пишеха във форума неща свързани с моторите , инфо по тях и т.н. Война между дву и четири колесните не знам дали има , това , което знам че повечете маняци на Хонда мотори не мислят същото и за Хонда коли Пак ти казвам , форума е за Хонда като цяло , ако щеш за косачки пиши ( и такива теми е имало ) , за самолети , за Асимо и за квото друго се сетиш свързано с Хонда Никой не те ограничава А каква информация искаш да има за мотоциклети и пистарки при положение , че няма или не искат потребители запознати с това да пишат Пак казвам , започни ти традицията , и както аудио маняците си спечелиха подфорум , така и ти след време можеш да си извоюваш подфорум за мотори И ако питаш мене , аз лични чувствам пренебрежително отношение от страна на мотористи хондаджии от колкото обратното , всеки път като застана до мотор Хонда и изфорсирам да се закачам с него , за да си направим една гонка получавам само пренебрежителни погледи и надсмешка от тях , странно след гонката ме гледат така учудени , че и 4-ри колисните могат да им стоят на задната гума тва последното за кви мотори ста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #6 Отговорено 28 Април, 2007 не си съвсем прав Дими, първо има много случаи и поводи да си помагаме, второ на Тино сивика е направен ужасно добре и бие на гонки почти всички наточени хонди, включително и рексове, въпреки че е 1.5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #7 Отговорено 28 Април, 2007 (Редактирано) не си съвсем прав Дими, първо има много случаи и поводи да си помагаме, второ на Тино сивика е направен ужасно добре и бие на гонки почти всички наточени хонди, включително и рексове, въпреки че е 1.5може да си прав за помоща но признай че е малко преувеличено да бие мотор или да седи зад задния му номер освен ако не е под 600сс Редактирано 28 Април, 2007 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #8 Отговорено 29 Април, 2007 Колега къде видя пренебрежение в думите ми Прочети ми пак поста и ще разбереш за какво ти говора , а понеже си от малко по-малко години от мене във форума ти казвам , че преди имаше такива ентусиасти , които влизаха и пишеха във форума неща свързани с моторите , инфо по тях и т.н. Война между дву и четири колесните не знам дали има , това , което знам че повечете маняци на Хонда мотори не мислят същото и за Хонда коли Пак ти казвам , форума е за Хонда като цяло , ако щеш за косачки пиши ( и такива теми е имало ) , за самолети , за Асимо и за квото друго се сетиш свързано с Хонда Никой не те ограничава А каква информация искаш да има за мотоциклети и пистарки при положение , че няма или не искат потребители запознати с това да пишат Пак казвам , започни ти традицията , и както аудио маняците си спечелиха подфорум , така и ти след време можеш да си извоюваш подфорум за мотори И ако питаш мене , аз лични чувствам пренебрежително отношение от страна на мотористи хондаджии от колкото обратното , всеки път като застана до мотор Хонда и изфорсирам да се закачам с него , за да си направим една гонка получавам само пренебрежителни погледи и надсмешка от тях , странно след гонката ме гледат така учудени , че и 4-ри колисните могат да им стоят на задната гума тва последното за кви мотори става въпрос че ми стана смешно Смешно ли ти стана и на мене , защото и аз не повярвах , че стана Дими , критиката към постовете ми ще се направа , че не съм я видял , най-малкото ми се заяжда с някой но явно тебе те глозгат годините ми , другите не съм забелязал да им прави впечетление Пак ще повторя , надявам се да е за последно нямам нищо против подобен подраздел , но не разбирам какво ви пречи да пишете и в сегашните подраздели за мотори , косачки , лодки и самолети Айде с мир , пък моя сивик го оставете , той за нищо не става вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stass 0 #9 Отговорено 1 Май, 2007 въпроса с гонките много лесно може да се разреши на Божурище, макар че отговорът му е ясен :-). А колкото до подразделение на форума, посветено на моторите с марката Хонда, Тино е прав -трябва първо самите ние мотористите да демонстрираме някакъв повишен интерес, пък ако може и да допренесем с нещо към форума и тогава да поискаме да ни заделят специален раздел. Нали именно ние сме тези ,които имат взимане-даване с моторите.Митак, давам си сметка че форумът предполага да се отнася за всичко, което носи крилатото "Н", дори и велосипеди, но работата е там че форумът в този му вид е дело предимно на автомобилни фенове на марката Хонда. Надали някой от нас може със сигурност да каже дали в България има регистрирани повече мотори или автомобили с марката Хонда, но аз лично бих заложил на двуколесните. От друга страна, раздели ли се условно форума на раздели "Мотоциклети " и "Автомобили", се рискува в единия раздел да си пишат само мотористи а в другиа автомобилисти. На пръв поглед няма лошо, но така като цяло едните и другите няма да обогатят взаимно познанията относно любимата марка. Да не говорим че така се само ще се затвърди безумното ,но уви съществуващо, разделение на мотористи и автомобилисти. Време е хората да проумеят че и двете съсловия не са нищо повече от участници в едно и също движение по опасните ни пътища и колкото по-скоро се хармонизират, толкова по-добре за всички. Така едните може да спестят пари за лекари а другите за адвокати :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #10 Отговорено 1 Май, 2007 аз лично съм виждал 2 технически теми за мотори хонда тука и двете си потънаха без отговор ... и тука идва въпроса : " Колко са мотористите които посещават форума ?" - 5-6 ? със сигурност сте много и всички сте маниаци , със сигурност сте по-малко от 4колесните , но повече се интересувате , ама в крайна сметка за какво ще е тоя раздел ? просто да го има ли ? пишете и като се съберат малко хора ,подфорум ще ви се отвори най-малкото да не пречите на тия със сивиците ,че то и така може да се разделим 97% сивици и по 1/4% от останалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #11 Отговорено 1 Май, 2007 аз лично съм виждал 2 технически теми за мотори хонда тука и двете си потънаха без отговор ... и тука идва въпроса : " Колко са мотористите които посещават форума ?" - 5-6 ? със сигурност сте много и всички сте маниаци , със сигурност сте по-малко от 4колесните , но повече се интересувате , ама в крайна сметка за какво ще е тоя раздел ? просто да го има ли ? пишете и като се съберат малко хора ,подфорум ще ви се отвори най-малкото да не пречите на тия със сивиците ,че то и така може да се разделим 97% сивици и по 1/4% от останалите 1- тези последните мнения май са най-свесни от всичко писано в темата, аз даже бях решил да не пиша повече в тая тема , че работата отиваше само на заяждане найстина предполагам мотористите който пишат сега се броят на пръсти, но ако имаше раздел за двуколесни смятам, че ще се увеличат , пък и нормално всеки ще хвърля по едно око и на другите теми каде от просто любопитство каде от интерес и може някой преставители на сивиците да се качат на мотор п п най-лесно е да копирам от другите форуми всичко за двуколесните хонди и да напускам разлечни теми ма се пак не сме в децката градина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #12 Отговорено 1 Май, 2007 защо не ? хвани и направи иднатема с двигатели на двуколесни хонди , една с модели и други такива , модераторите да ги боднат в технически и като видят че им стават много забодените теми в технически , сами ще направят подфорум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #13 Отговорено 16 Май, 2007 Хихи, аз карам колело Хонда.. можете да проверите на снимката на акаунта ми ако не вярвате Мисля, че мотористите наистина са повече принципно от карачите на каляски. Но те влизат във форуми за мотористи независимо от марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове