ADH-Honda 773 #1 Публикувано 4 Декември, 2018 Здравейте. Имам останали части от Сивик 3-а генерация (1983-1987) Седан 4 врати. Конкретните части са от фейслифтов модел произвеждан след септември 1985-а до септември 1987-а година. Става дума за такава кола: Някои от частите стават и за преди фейслифтов седан, както и за хечбек. За контакти 0877143963 на ЛС или vra4anin@gmail.com От Враца съм, но пращам с Еконт/Спиди и т.н. Разполагам САМО и ЕДИНСТВЕНО с частите описани по-долу, нямам други. ЦЕНА НАКУП ЗА ВСИЧКО ОПИСАНО В ОБЯВАТА - 60лв Поотделно цените са следните: -стоп ляв - има лека пукнатина - 15 лева -стоп десен - перфектен - 20лв -пластмаси стоящи над таблото с километраж и оборотомер - ПЕРФЕКТНИ, син цвят - 15лв (стават и за хечбек). -външно огледало ляво (шофьорска врата) - КАТО НОВО, мисля, че става и за Хечбек - 30лв -вътрешно огледало (което се монтира на тавана) - проблем му е шарнирчето, много лесно се движи и на огледалото отдолу има дефекти; мисля, че става и за хечбек - 10лв -ДВА броя подглавници за предни седалки (стават и за хечбек) - ПЕРФЕКТНИ, КАТО НОВИ СА Сини на цвят. Стават и за хечбек, стават и за много други хонди по принцип - разстоянието между двете железа (които влизат в седалката) е 15,5см - 30лв двата -два броя външни оригинални карета тракащи в завой - 15лв и двете карета (стоят в мазето от 1995-а година запечатени в кашон, нямам снимка, но при желание ще ги снимам). -5 вътрешни уплътнения стоящи между купето и вратите и петото уплътнение стои на тавана или отзад или отпред (просто не помня) при съответното стъкло - 15лв 5 броя -2 външни уплътнения стоящи отгоре на борда (където се закачва опционален багажник на покрива) - състояние е като цяло добро, стават - 10лв и двете. -два броя ламаринки, едната стояща на предна лява (шофьорска) врата около огледалото и една стояща на задна лява врата - ПОДАРЪК към нещо купено - побългаряван (лепен) мигач стоящ на предната броня (лепен като за закърпване на положението) и на вратите - ПОДАРЪК към нещо купено. ЦЕНА НАКУП ЗА ВСИЧКО ОПИСАНО В ОБЯВАТА - 60лв Още много снимки: https://photos.app.goo.gl/UJwg7EYcxYByKJRB6 Ако желаете още снимки - кажете и ще направя. За контакти 0877143963 на ЛС или vra4anin@gmail.com От Враца съм, но пращам с Еконт/Спиди и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #2 Отговорено 13 Декември, 2018 Добавям и две емблеми. Едната е пластмасова с никелирано покритие, но със счупени зъбчета (тези които влизат в дупките, за фиксиране), но може да се захване за капака/маската с двойно лепещо тиксо. Другата емблема е МЕТАЛНА и тежка, тя е със здрави зъбчета, но има като драскотини и леко помътняване/матиране на материала. Цена - по 10лв за една емблема или двете за 20лв. Още снимки: https://photos.app.goo.gl/3dTtm2Kh9nFyxvmS7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #3 Отговорено 27 Март, 2019 На 4.12.2018 г. at 15:06, ADH-Honda написа: ОСТАНАХА: -стоп ляв - има лека пукнатина - 15 лева -стоп десен - перфектен - 20лв -пластмаси стоящи над таблото с километраж и оборотомер - ПЕРФЕКТНИ, син цвят - 15лв (стават и за хечбек). -вътрешно огледало (което се монтира на тавана) - проблем му е шарнирчето, много лесно се движи и на огледалото отдолу има дефекти; мисля, че става и за хечбек - 10лв -ДВА броя подглавници за предни седалки (стават и за хечбек) - ПЕРФЕКТНИ, КАТО НОВИ СА Сини на цвят. Стават и за хечбек, стават и за много други хонди по принцип - разстоянието между двете железа (които влизат в седалката) е 15,5см - 30лв двата Още много снимки: https://photos.app.goo.gl/UJwg7EYcxYByKJRB6 За контакти 0877143963 на ЛС или vra4anin@gmail.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #4 Отговорено 6 Юни, 2019 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове