Honda_123 2 #1 Публикувано 30 Ноември, 2018 Здравейте колеги! Собственик съм на акорд 5та генерация 2.0 131 коня бензин/газ. Когато колата е на място няма проблеми с оборотите държи си каквито трябва, но при движение се качват на 2700-3000 и съответно ускоряват колата в надолнище. Имало някакъв датчик за движение, който може да е повреден. Ако някой се е сблъсквал с нещо такова, ще съм много благодарен да ми помогне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 30 Ноември, 2018 Така както го описваш да не е прецакан термостат(отворен)и в движение колата да не загрява и да ти активира IACVто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_123 2 #3 Отговорено 1 Декември, 2018 Здравей колега! Колата загрява доста бързо както трябва и държи стрелката където трябва. Вчера като откачихме датчика от кутията за километража, оборотите се нормализираха, но километража не показваше. т.е все едно показва че колата е в покой и държи нормални обороти. Дано съм помогнал с нещо допълнително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове