nunezz 22 #1 Публикувано 24 Ноември, 2018 Здравейте колеги. Хидравличната помпа ми е омаслена цялата, водих я на майстор да я "рециклират" , но проблемите продължават. То се е видяло, че ще трябва да я сменя, само, че не искам втора употреба. Може ли да ми дадете линк от али експ**с , че там са по-евтинки, пък не знам коя да взема? Благодаря предварително! Колата е англичанка преди фейса 1.4 90 коня D14A2. Или ако имате други идеи, аз сам да си я оправа, че не ми се дават още 100 лв за "майстори".... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #2 Отговорено 25 Ноември, 2018 (Редактирано) нова в БГ е сериозна сума в али то ако сбъркаш какво правиш тогава ,по тънкия вариянт е втора ръка, а те я дето са ти я рециклирали поне ги напиши кои са че да знаят и другите каде да НЕ ходят Редактирано 25 Ноември, 2018 от kurti7912 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #3 Отговорено 25 Ноември, 2018 (Редактирано) Еми майстора я свали и я прати на "Румбата". Къде е, какъв е, що е - не го знам. Ама нищо не е направил. Именно за да не объркам, попитах дали ще може линк от някой по-компетентен от мен, а втора ръка, няма гаранция, че ще е здрава. Редактирано 25 Ноември, 2018 от nunezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #4 Отговорено 15 Декември, 2018 Смених скобичката на маркуча и взе, че се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове