galin_k 173 #1 Публикувано 17 Ноември, 2018 Колеги, създавам темата да се похвалим, споделим кой с какви екстри разполага, дали оригинални такива за модела или донаправени. Няма да е лошо и снимков материал да има 1. Примерни интериор: 1.1. Шибидах 1.2. Подгрев седалки/огледала и претапициране седалки/волан 1.3. Климатроник 1.4. Тъч дисплей double pin radio и озвучаване 1.5. Алармени системи и сигурност 1.6. Затъмняване стъкла купе 1.7. Други 2. Примерни екстериор 2.1. Оф-роуд доработки 2.2. Спирачна система, накладки/дискове 2.3. Ксенон и лупи фарове 2.4. Багажник за покрив 2.5. Теглич каравана/ремарке 2.6. Генерация/ауспух 2.7. Рол барове 2.8. Подкалници 2.9. Интересни джанти/гуми 2.10. Въздухобрани 2.11. Други 3. Примерни двигател: 3.1. Суап с друг хонда двигател 3.2. Турбина 3.3. Колектори и филтри 3.4. Свещи и кабели 3.5. Добавки двигател 3.6. Други Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #2 Отговорено 17 Ноември, 2018 По точка 1.2. Интериор аз закупих покривало за шофьорска седалка с две степени на покрев от Лидл и съм много доволен. Изглежда добре. 26лв. В екстериор точка 2.4 направих ъпгрейд с някакви италиански греди и английски багажник тип куфар около 300-350лт. Стой добре и определено има полза, тъй като съм с газово и нося патерицата която заема половината багажниче. По късно ще пусна снимки. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #3 Отговорено 17 Ноември, 2018 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #4 Отговорено 17 Ноември, 2018 Колега тези греди какви точно са ,че търся такива подобни . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #5 Отговорено 17 Ноември, 2018 Някаква италианска марка, нищо особено, купих ги използвани от olx. Мисля че няма да е трудно да си намериш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #6 Отговорено 18 Ноември, 2018 Колега тези греди какви точно са ,че търся такива подобни . Аз сложих от Голф5 иска малко преправяне и трябва да се сложат обратно , заради геометрията на покрива.Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове