HondaCrvII 0 #1 Публикувано 17 Ноември, 2018 Добро утро колеги. Имам следния проблем ,проблем с VTEC ,нека ви разкажа как стигнах до него. Не бях проверявал маслото от доста време и беше на минимум ..долях 1л. ,почна леко да глъхне и ми светна ЧЕК лампата и повече от 3.0 оборота не кача. Снощи вечерта я закачихме и излезе проблем с VTEC ,изчистиха ми грешката и ми каза че мога да карам не било проблем. (СУПЕР) НО... излязах от сервиза,минах 2 км. И веднага като качих оборотите на 3.0 и пак заби муцуната и повече от 3.0 не ми позволява... Някой имал ли е следния проблем и от какво и как трябва да се оправи. Благодаря ви :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1078 #2 Отговорено 17 Ноември, 2018 Влиза в сервизен режим нещо.Провери цедката на ВТЕК клапана,може да е запушена.Каква грешка ти дава? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaCrvII 0 #3 Отговорено 17 Ноември, 2018 Грешка на ВТРК нищо друго не пише . След малко ще ходя до сервиз и ще споделя какъв е бил проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1078 #4 Отговорено 17 Ноември, 2018 Върви при Дидо(Миямото),ще ти свърши работа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове