rollend 0 #1 Публикувано 13 Ноември, 2018 Здравейте, Първо се извинявам ако темата не е за тук или вече е писано по нея. Спука ми се радиатора и искам да го сменя. Не знам какво да избера - общо взето мнения на мои приятели са около Nissens или NRF. Някой съвет от ваша страна за избор на марка и съответно читав сериз? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenof 3 #2 Отговорено 24 Ноември, 2018 2012 г. смених на моята (1ва ген 2000 г.) оригиналния воден радиатор, че започна да сълзи от горната си част. Купих си някакъв японски, 230-на лв. беше. Сега отворих няколко сайта, но не виждам тази марка. Остро звучащо японско наименование. Иначе за сервиз - аз моя го смених пред блока. Прегледах няколко видеа в тубата, взех една кръстата отвертка, ключ 10 и клещи за скобите на маркучите, и все че съм пълен лаик го смених за 30-40 мин. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 25 Ноември, 2018 Бяха ми препоръчани и на мен двете марки. Сравних Валео и Нисенс и взех втория, защото беше комплект с капачка. Иначе изработката изглеждаше еднаква и като на оригиналния. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenof 3 #4 Отговорено 25 Ноември, 2018 Днес като ставах просто изведнъж ми излезе марката - Koyorad. Беше комплект с капачка. 7ма година карам с него и нямам никакви проблеми. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове