martin_matev_88 0 #1 Публикувано 13 Ноември, 2018 kakvo ozna4ava tazi greshka P1017 ne moga da q namerq s to4nost kakvo e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St.Chavdarov 1 #2 Отговорено 13 Ноември, 2018 Това са всички грешки за 1.7ctdiИзпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martin_matev_88 0 #3 Отговорено 13 Ноември, 2018 neshto ne mi go otvarq da eba maika mu golem problem s tazi kola Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martin_matev_88 0 #4 Отговорено 13 Ноември, 2018 zna4i da vi kaja vsi4ko det stana po kolata za da moje koito se e sbluskval da pomogne smenqn e dvigatelq 4e e spukan bloka no predi da se smeni dvigatelq sus stariq motor pak e davala tazi greshka i ne iska da zapali i sus stariq motor i sus noviq na jivi danni ot4ita vsi4ko ot dat4ici kolqnov razpredelitelen val debitormer vsi4ko ot4ita samo dava tazi greshka i to na dve diagnostiki P1017 v google mi izrejda 1000 probolema Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #5 Отговорено 13 Ноември, 2018 Ето това казва сервизното ръководство за грешка P1017. Има тема с ръководството, теглиш го и четеш значенията на грешките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове