Jump to content
Guest VTEC Inside

Prelude 3g Bi Xenon

Recommended Posts

Guest VTEC Inside

Много светели тези ксенони :lol: От снощи и аз съм с такива :D Малко е кофти да се монтират на вдигащи фарове, но желание като има става :( Благодарение на колегата VitoEJ9, от когото ги купих :D Вижте за какво иде реч1234Първите 2 са на къси, вторите 2 на дълги :punk:

Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Лилиииии мамата си е е*ало :punk: Н4 ли са крушките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Лилиииии мамата си е е*ало :lol: Н4 ли са крушките?

ДА :punk: Снимките са правени с телефон и не са хубави на живо е по-яко! Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екстра са фаровете честито, много ме изкефиха фаровете на колегата radio_manbg сложил е мног як ксеон видях го на ОМВ-то на Бояна в сьбота екстра са ))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Ами не знам как е за отсрещните обаче аз виждам перфектно :lol: А ако без да искам пусна дълги и ставааааааааа .... :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Matheo

Много добре, я кажи колко излезна цялата щуротия, че аз все едно съм без фарове. А недай си боже да са се зацапали малко нищо не се види :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

ебах му мамата-много яки бе,Мите!!!сега ксенон,преди малко 17-ки джнати,после стъкломатов преден капак,а преди това 1000+лв за части.....тая кола набъбва като гъба на дъжд на цена.да не взема някой да намаже сериозна промоциа ако я продадеш някой ден бе?кви пари ти излезна тая шукарийка,макар мойте фарове да светят супер?снимай и под капака да видим каде се намира тоя биксенон и колко място заема,че ни е кът на тия коли?

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малииииии да не е срешу тебе човек, че си е е***о майкара ;) Да са ти честити и сподели наистина цифрата каква е:)

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами хора първо обърках ника на продавача :) SLADURA е човека, има тема в Продава аксесоари. Там маже да видите цени, аз ги взех както си пише там в темата за 360лв. понеже не мога да се пазаря :D Тези са втора употреба понеже продавача ги е ползвал. Иначе Иво относно мястото под капака въобще не бях помислял преди да видя, че има 4 кутийки, които трябва да се слагат около фаровете и е доста шибано като са вдигащи фаровете, но стана :) Въпросните баласти ги сложих под фаровете, зад мигачите. Ще ти покажа като дойда към София. Нямам търпение да ги пробвам извън града :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет от Мазда клуба. :( Преглеждах темите тук за Ксеноновите фарове,че в Мазда форума нещо не видях да се пише за тях- навила съм се да слагам такива до 2-3 дни на Маздата, но днес ми казаха че били забранени в Европа и в БГ щели да започват големите глоби за тез фарове. :dunno: Моля ако някой знае нещо по въпроса да пише , че в събота мисля да ходя ги слагам . Благодаря предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет от Мазда клуба. :( Преглеждах темите тук за Ксеноновите фарове,че в Мазда форума нещо не видях да се пише за тях- навила съм се да слагам такива до 2-3 дни на Маздата, но днес ми казаха че били забранени в Европа и в БГ щели да започват големите глоби за тез фарове. :dunno: Моля ако някой знае нещо по въпроса да пише , че в събота мисля да ходя ги слагам . Благодаря предварително :)

Не съм сигурен,но мисля,че не са забранени.Все пак много заводски автомобили излизат вече серийно с такива.Нещо ми се върти в главата,че бяха забранени само цветовете с най-голямата температура-сини,виолетови и подобни.За бял цвят или почти бял мисля няма проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм сигурен,но мисля,че не са забранени.Все пак много заводски автомобили излизат вече серийно с такива.Нещо ми се върти в главата,че бяха забранени само цветовете с най-голямата температура-сини,виолетови и подобни.За бял цвят или почти бял мисля няма проблем.
да и аз такива спомени имам. тия изброените цветове дават много малка осветеност и се слагат само на шоу автомобили

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...