lelemale13 47 #1 Публикувано 29 Октомври, 2018 Колата е сивик 110кс. австрийка Първо дигна нивото на масло и започна да работи рязко(по това я хванах) като го направих по средата почна като е студена от втора на трета да дига малко оборотите и като загрее добре вече работи добре но сега като е по студено тръгвам на 2 доста време че да загрее а зимата не ми се мисли, някакви идея освен че новото масло(в момента е на 17000км маслото) е разтворило всички отлагания и е станало гъсто. колата е в доста добро състояние маслото на двигателя почва да го харчи след 7-8 хиляди преди това не мърда въпреки издевателствата Та основния въпрос е колко е цялото масло в скоростите, мисля да разкача маркуча на охлаждането и да източа цялото после да налея грубо 3 литра и пак да я запаля та да избута каквото е останало до като потече бистро. По принцип питах в сервиз за тази процедура но ми казаха 90лв. а това е нещо което не ми е проблем да направя сам и тия пари ми се виждат много въпреки че меко казано не ми се занимава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове