diezz 132 #1 Публикувано 24 Октомври, 2018 (Редактирано) Колеги искам да попитам дали е съвместим вентилаторът на парното за crv 2 от дясна дирекция за лява, ако може и малко инфо как се маха, трябва ли да махам жабката и т.н.? Появи се един лек шум от него и първо искам да го почистя и ако не помогне ще го сменям. Редактирано 24 Октомври, 2018 от diezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 132 #2 Отговорено 24 Октомври, 2018 (Редактирано) Колеги махнах вентилатора за да го погледна, като за тези които незнаят как става ще драсна два три реда. Под жабката има един капак, който се държи на три щипки, от двата края по една и в средата една, леко избутване надолу и те освобождават. След като щипките са освободили къпакът се издърпва към седалката. След като е махнат къпака се вижда и самият вентилатор, първо му се маха буксата, като на буксата има една щипка която се освобождава с отверка. Вентилаторът се държи на три винта, като се развъртат и той пада. При мен имаше малко листа, които махнах, но остана едно леко жужене, което ще доведе евентуално до самата му смяна след време. Така като гледах вентилатора си мисля, че би трябвало да са напълно съвместими от кола с дясна дирекция за лява, тъй като в момента ми изпада точно такъв да взема, ще ги сравна преди да правя каквото и да е било. Поствам малко снимки отдолу. Редактирано 24 Октомври, 2018 от diezz 1 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове