Jump to content
ccdesigns

Сервиз в София - окачване и други въпроси

Recommended Posts

Здравейте!

Пробвах с търсачката, но не откривам точно това, което търся. Молбата ми е да препоръчате сервиз или майстор в София - търся човек, който да си върши работата качествено и коректно - не искам да ходя по гаражни сервизи, за да спестя пари. Надявах се да получа препоръки от хора, които дълго време си поддържат колата в даден сервиз или отзиви за едно място от различни хора, тъй като до момента намирам само някакви единични коментари и това не ми вдъхва доверие. Изпатих си от услугите на 4-5 "добри" сервиза (няма да правя реклама) и нямам нерви вече да хвърлям пари на вятъра и да получавам винаги некачествено обслужване.

Колата е Прелюд VTI 1997ма.

Едното от нещата, които исках да направя, е да сложа регулируемо окачване (coilovers). Къде биха могли да го поръчат и сложат? Интересуват ме единствено качествените варианти, с които знам, че няма да имам проблеми както на писта, така и в ежедневието. 

Освен това трябва да се свали и изпрати рейката за рециклиране и да се потърси откъде идва едно странно присецане от време, на време - с малко газ под 2000 оборота. 

Дали някой би могъл да ми каже каква е разликата между компютрите на H22A5(185кс.) и H22A(200кс.)? Има ли проблем или загуба на мощност, ако H22A се кара с компютъра на H22A5?

Знаете ли дали волан и седалки от Civic Type R EP3 или S2000 пасват? Ако не - как биха могли да се сложат (и кой би могъл да го направи, ако е сложно)? Седалките са с подгрев, а на волана е автопилотът, та съм отворен и към други предложения, ако има вариант да не се отказвам от тези 2 екстри при смяната. Благодаря!

Поздрави,
Младен

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...