ccdesigns 0 #1 Публикувано 14 Октомври, 2018 Здравейте! Пробвах с търсачката, но не откривам точно това, което търся. Молбата ми е да препоръчате сервиз или майстор в София - търся човек, който да си върши работата качествено и коректно - не искам да ходя по гаражни сервизи, за да спестя пари. Надявах се да получа препоръки от хора, които дълго време си поддържат колата в даден сервиз или отзиви за едно място от различни хора, тъй като до момента намирам само някакви единични коментари и това не ми вдъхва доверие. Изпатих си от услугите на 4-5 "добри" сервиза (няма да правя реклама) и нямам нерви вече да хвърлям пари на вятъра и да получавам винаги некачествено обслужване. Колата е Прелюд VTI 1997ма. Едното от нещата, които исках да направя, е да сложа регулируемо окачване (coilovers). Къде биха могли да го поръчат и сложат? Интересуват ме единствено качествените варианти, с които знам, че няма да имам проблеми както на писта, така и в ежедневието. Освен това трябва да се свали и изпрати рейката за рециклиране и да се потърси откъде идва едно странно присецане от време, на време - с малко газ под 2000 оборота. Дали някой би могъл да ми каже каква е разликата между компютрите на H22A5(185кс.) и H22A(200кс.)? Има ли проблем или загуба на мощност, ако H22A се кара с компютъра на H22A5? Знаете ли дали волан и седалки от Civic Type R EP3 или S2000 пасват? Ако не - как биха могли да се сложат (и кой би могъл да го направи, ако е сложно)? Седалките са с подгрев, а на волана е автопилотът, та съм отворен и към други предложения, ако има вариант да не се отказвам от тези 2 екстри при смяната. Благодаря! Поздрави, Младен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове