Jump to content
gogo68

Обслужване на CR-V III

Recommended Posts

Привет!

Предстои ми обслужване на колата - Honda CR-V III 2008г., бензин, автомат.

Маслата задължително оригинални на Хонда! Миналата година ги взех от Бултрако - дайте съвет, пак ли от там да ги взема или ще препоръчате друго място, но да е сигурно! Също така мисля да сменя и пистовите ремъци - колко са на брой, нещо друго около тях сменя ли се и пак сигурно място за закупуването им? Също и за филтрите - маслен, въздушен и купе? Друго ако се сещате - давайте препоръки.

Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш пари бол спонсорирай Бултрако  а тук има специална тема за да си ги купиш но доста по ниска цена.Да автомат и заден диферинциал само на Хонда.Проверено аз взех последно маслата от там и смятам сега да взема от там заредиха оригинални масла на Хонда като 4 л Хонда 5w30 ти излиза 50 лв но това не е твоя вискозитет КАТО ГЛЕДАМ ТАБЛИЦАТА Е 0W20 ИЛИ 0W30 намери друга цена такава. ето ти темата за поръчките ако побързаш ще си вземеш-

Ето ти таблицата какви филтри и кое е твоето масло

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18IV4V8vpBlpLht78IJwiptLA0RPjpcSvzF97TGIp8cU/edit#gid=1668529716

изчети много добре тази тема и никога няма да сбъркаш

Като спазваш маслото за двигатера да е по API -SN и по ILSAC-GF5 няма да сбъркаш  на нашия пазар с първата спецификация бол на втората  почти никакви

избери си от сайта

ЕТО ОРИГИНАЛНИ

https://www.ato24.de/en/car-honda.html

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...