to-shiba 3 #1 Публикувано 3 Октомври, 2018 Здравейте, Направих опит да си фолирам централната конзола с карбоново фолио и резултата, като за първи път ми хареса доста. След монтажа паркирах колата на слънце и всичкият ми труд отиде на вятъра, някои от елементите се отлепиха и надуха. Та питането ми е дали има някой от София, който да се занимава с фолиране, да ми фолира конзолата с карбоново фолио, защото резултата ми хареса. Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 5 Октомври, 2018 Привет, за да се хване фолиото добре трябва да са почистени повърхностите идеално, примерно с чист спирт, и краищата на фолиото да се загънат и залепят малко и отзад на панела, където също да почистиш. Има и изк. кожа с шарка карбон, също е вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM2017 2 #3 Отговорено 5 Октомври, 2018 Колкото и прецизно да се направи фолиото няма да стане като боята за това най-добрия вариант е да се пръска с спрей или да се направи на воден трансфер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #4 Отговорено 5 Октомври, 2018 Да, но има ли начин някак да докарам по различен ефект със спрея като на карбон примерно и какво ще рече този воден трансфер. Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM2017 2 #5 Отговорено 5 Октомври, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #6 Отговорено 11 Октомври, 2018 (Редактирано) Да това е супер готино, но дали може да предложиш къде в София го правя. Редактирано 11 Октомври, 2018 от to-shiba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове