Nightmared02 0 #1 Публикувано 26 Септември, 2018 Здравейте, Скоро купих Хонда CRV-RD 2001 година, 2.0 автоматик 147 коня. Имам детско столче с Isofix, но не можах да открия къде да го закача. Коланът е по-къс от този на сегашната ми кола и за 10 сантиметра не стига да се закопчае, след като обиколи столчето. Това ме поставя в кофти ситуацията да сменям столчето. Според този пост, моя модел би трябвало да има isofix: Може ли някой да потвърди дали има и къде се намира? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #2 Отговорено 26 Септември, 2018 (Редактирано) В този пост има доста неща за които е излъгал че има продавача,ако дадеш малко снимки да видим как се опитваш да закрепи столчето може и да помогнем,според мен преди 17 год едва ли са познавали системата за да предвидят това в Хонда 2001 Моето е по посока на движението обърнато детето може би ако се опитваш обратно да не стига колана. Редактирано 26 Септември, 2018 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nightmared02 0 #3 Отговорено 26 Септември, 2018 Понеже доста търсих, и аз подозирам, че го няма физически isofix-а през 2001. Столчето е обратно на движението, понеже бебето е на 4 месеца и още не може да се вози напред. Ако сложа седалката обратно, коланът стига и е ОК. Въпросът е да измисля решение докато бебето порастне достатъчно, че да се вози напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #4 Отговорено 26 Септември, 2018 Да сега се сещам че и при мен не стана на обратно, системата я няма това е ясно освен да удължи колана на закопчалката тъй като той не е на механизъм Не виждам друго решение . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове