apinni 7 #1 Публикувано 24 Септември, 2018 Здравейте колеги карам HR-V края на 99г- 105 коня двуврато. При днешната автомивка забелязах че сълзи от вътрешната страна на задния панел(прозорец) от шофьорската страна. Съвети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 28 Септември, 2018 Здрасти, трябва да разопаковаш пластмасата от вътрешната страна и ще имаш достъп до силикона с който е залепено стъклото. Викаш някой да полива от вън с маркуч, а ти с фенерче се блещиш от вътре и локализираш проблема. Купуваш силикон и пълниш, след един ден, повтаряш процедурата и се кръстиш да си уцелил дупката. Успех! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #3 Отговорено 28 Септември, 2018 Сетих зе че имам братовчед който се занимава с авто стъкла и я закарах при него. За 10 мин. я оправи. Разлепи, почисти и залепи с силикон. За мен е странно, винаги съм карал 4-ри врати коли и това лепене не ми е съвсем.... Технологични отвори за щипки или нещо друго което да подсигурява залепването имаше но беше само залепено. Ако някой знае как е фабрично нека каже. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #4 Отговорено 28 Септември, 2018 Фабрично е така, просто къса клечка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове