Моев 6 #1 Публикувано 23 Септември, 2018 Здравейте на всички! От месец и нещо съм с Хондата и имам следния неприятен "проблем". При всеки старт на двигателя, излиза логото на Хонда, зарежда УСБ устройството и продължава дадената песен, но само за около 30 сек., след което забива. Трябва да сменя песента, след което и втората забива на около 30 сек. След като повторя операцията, няма проблеми, докато не изгася двигателя, след което всичко се повтаря. Пробвах с флашка и на двата порта, с музика и с видео, от 4 до 128 гб. Няма никакво значение. Всеки път едно и също. На мен ми изглежда, че на системата ѝ трябва към една минута, за да индексира и зареди, въпреки че тръгва да работи по-рано... Някой има ли същия проблем? С оригиналната инфотеймънт ситема на Хобда съм, с голямата навигация на Гармин. Диск и радио плейва веднага, проблема е само с УСБ-тата... Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seisivan 33 #2 Отговорено 30 Септември, 2018 Сигурно ти трябва ъпдейт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове