Jump to content
manniakk

алуминиева тръба

Recommended Posts

някаква идея от къде мога да се сдобия с алуминиева тръба ф60х1.5???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За генерация ли ти трябва :P ,ако да, има пусната тема в Сервизи и Магазини :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo

Титаниевата не е ли по-добра?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

титаниевата ще е твърде скъпа, от неръждавейка твърде тежка. тръбата ще е за интейк, а не за генерация. Тези за генерация съ ф63 и ми е малко дебела... но ще видя в madcow дали пък нямат, макар че няма в каталога

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sirakoff

титаниевата ще е твърде скъпа, от неръждавейка твърде тежка. тръбата ще е за интейк, а не за генерация. Тези за генерация съ ф63 и ми е малко дебела... но ще видя в madcow дали пък нямат, макар че няма в каталога

Не е ли по-добре пластмасова??? В смисъл на топлопроводността на алуминия...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си направих скоро пластмасова от PVC, смених неръждавейката и от пластмаса ми излезна ~15 лв. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си направих скоро пластмасова от PVC, смених неръждавейката и от пластмаса ми излезна ~15 лв. :cool:

с двете ръце съм за !!!!!евтино и ефектно, купих си търба за "кенеф" (ф75) :) и една дъга за същото да не го споменавам пак,залепих ги с пвц лепило, един преход към дросела (маншон за некъв бус), малко скоби4ки и едо го интейк4ето - тунинг за 5лв :):):lol::D , ама върши работи-това е важното Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

и все пак предпочитам варианта с алуминий. Естетически изглежда по добре от PVC.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и все пак предпочитам варианта с алуминий. Естетически изглежда по добре от PVC.

зависи какво целиш, вид или ефективност?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами мисля че алуминият е по добрия вариант и в плата случая, независимо дали е за визия или ефективност

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами мисля че алуминият е по добрия вариант и в плата случая, независимо дали е за визия или ефективност

Ами УСПЕХ, важното е на теб да ти харесва и доставя удоволствие от постигнатото !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си направих скоро пластмасова от PVC, смених неръждавейката и от пластмаса ми излезна ~15 лв. :)

с двете ръце съм за !!!!!евтино и ефектно, купих си търба за "кенеф" (ф75) :) и една дъга за същото да не го споменавам пак,залепих ги с пвц лепило, един преход към дросела (маншон за некъв бус), малко скоби4ки и едо го интейк4ето - тунинг за 5лв :D:D:):D , ама върши работи-това е важното
Аз и по-евтино минах , реших един ден да слагам и аз ПВЦ и почнах да търся из двора и намерих една кенефна тръба , ама не знам кво фи , останала от работа по къщата , резнах я с кухненския нож и хоп , без пари :D Наистина естетически алуминия е по-добър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...