manniakk 22 #1 Публикувано 22 Април, 2007 някаква идея от къде мога да се сдобия с алуминиева тръба ф60х1.5??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 22 Април, 2007 За генерация ли ти трябва ,ако да, има пусната тема в Сервизи и Магазини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo #3 Отговорено 22 Април, 2007 Титаниевата не е ли по-добра? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 22 Април, 2007 http://madcowtuning.bg/turbo/products/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 22 Април, 2007 титаниевата ще е твърде скъпа, от неръждавейка твърде тежка. тръбата ще е за интейк, а не за генерация. Тези за генерация съ ф63 и ми е малко дебела... но ще видя в madcow дали пък нямат, макар че няма в каталога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sirakoff #6 Отговорено 22 Април, 2007 титаниевата ще е твърде скъпа, от неръждавейка твърде тежка. тръбата ще е за интейк, а не за генерация. Тези за генерация съ ф63 и ми е малко дебела... но ще видя в madcow дали пък нямат, макар че няма в каталогаНе е ли по-добре пластмасова??? В смисъл на топлопроводността на алуминия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #7 Отговорено 23 Април, 2007 Аз си направих скоро пластмасова от PVC, смених неръждавейката и от пластмаса ми излезна ~15 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #8 Отговорено 23 Април, 2007 (Редактирано) Аз си направих скоро пластмасова от PVC, смених неръждавейката и от пластмаса ми излезна ~15 лв. с двете ръце съм за !!евтино и ефектно, купих си търба за "кенеф" (ф75) и една дъга за същото да не го споменавам пак,залепих ги с пвц лепило, един преход към дросела (маншон за некъв бус), малко скоби4ки и едо го интейк4ето - тунинг за 5лв , ама върши работи-това е важното Редактирано 23 Април, 2007 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #9 Отговорено 23 Април, 2007 и все пак предпочитам варианта с алуминий. Естетически изглежда по добре от PVC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #10 Отговорено 23 Април, 2007 и все пак предпочитам варианта с алуминий. Естетически изглежда по добре от PVC.зависи какво целиш, вид или ефективност? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #11 Отговорено 23 Април, 2007 ами мисля че алуминият е по добрия вариант и в плата случая, независимо дали е за визия или ефективност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #12 Отговорено 23 Април, 2007 ами мисля че алуминият е по добрия вариант и в плата случая, независимо дали е за визия или ефективностАми УСПЕХ, важното е на теб да ти харесва и доставя удоволствие от постигнатото ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #13 Отговорено 23 Април, 2007 Аз си направих скоро пластмасова от PVC, смених неръждавейката и от пластмаса ми излезна ~15 лв. с двете ръце съм за !!евтино и ефектно, купих си търба за "кенеф" (ф75) и една дъга за същото да не го споменавам пак,залепих ги с пвц лепило, един преход към дросела (маншон за некъв бус), малко скоби4ки и едо го интейк4ето - тунинг за 5лв , ама върши работи-това е важнотоАз и по-евтино минах , реших един ден да слагам и аз ПВЦ и почнах да търся из двора и намерих една кенефна тръба , ама не знам кво фи , останала от работа по къщата , резнах я с кухненския нож и хоп , без пари Наистина естетически алуминия е по-добър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове