to-shiba 3 #1 Публикувано 16 Септември, 2018 Здравейте, вече втора Хонда си карам в сервиза "Дина 13" в Монтана и съм доста доволен. Цената е прилична и работа добре свършена. Предстои ми реглаж на клапаните, сервиза в събота не поема големи задачи, та се питах дали познавате и други кадърни майстори които да могат да помогнат в събота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6200 #2 Отговорено 20 Септември, 2018 И аз съм доволен от тях, но твоят проблем е логистичен. За реглаж на клапани мотора трябва да е студен, а ти докато дойдеш от София и докато изстине -става обед. Принципно е добре за тази процедура колата да преспи в сервиза и на сутринта да се почне. Няма ли как да го случиш, или пък да ги регулираш в София? Сигурно си видял тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #3 Отговорено 25 Септември, 2018 На 20.09.2018 г. at 6:48, ceco_accord написа: И аз съм доволен от тях, но твоят проблем е логистичен. За реглаж на клапани мотора трябва да е студен, а ти докато дойдеш от София и докато изстине -става обед. Принципно е добре за тази процедура колата да преспи в сервиза и на сутринта да се почне. Няма ли как да го случиш, или пък да ги регулираш в София? Сигурно си видял тази Благодаря, точно днес запазих час при Слави, което беше доста трудна задача и се надявам всичко да мине гладко. А относно "Дина 13", имаш ли впечатления от конкретен майстор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6200 #4 Отговорено 25 Септември, 2018 Ами и тримата биват, зависи за какво. Аз ползвам Пачо или Боко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #5 Отговорено 25 Септември, 2018 Аз от към работа по двигателя до сега винаги на един възрастен попадам, но не му зная името. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6200 #6 Отговорено 25 Септември, 2018 Май беше Люси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове