Спас илиев 0 #1 Публикувано 15 Август, 2018 Здравейте нов съм в форума .имам хрв 99 година е проблема е следния като дам контакт помпата не работи извадих я от резервата с идеята да я сменя и реших да я пробвам с два кабела помпата си работи перфектно гледах бушона здрав и съм дотук ако имате идея каде да търся проблема ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #2 Отговорено 15 Август, 2018 Главно реле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Спас илиев 0 #3 Отговорено 16 Август, 2018 Преди 13 часа, s.s.d.d. написа: Главно реле. Свалих го оказа се една студена спойка няма да се занимавам с поялника взимам ново.s.s.d.d благодаря за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Insolense 0 #4 Отговорено 16 Ноември, 2019 Моля ви споделете и с мен за това главно реле. Моето харви не мога да го запаля с дни....и на следващия такъв ХОП и от четвърт пали. Много е кофти така. Изчетох всякакви статии, публикации и форуми и точно такъв проблем не намерих. Къде е това реле и как изглежда и въобще може ли да е от това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове