antonala 0 #1 Публикувано 5 Август, 2018 Здравейте приятели, В много неприятна ситуация съм от глупост и бързане. Взехме много приятна Honda Jazz 1.4, която се оказа обаче и приятно блъскана отпред 2ма майстори гледаха: Не са сигурни, но мислят че е изкривено магарето и може би ако се смени само то, да не пасне ако има и изкривени ръбове нещо. Това е накратко, а ще съм изключително признателен ако ми дадете име/телефон/сервиз... на някой проверен тенекиджия, който да може да ни я оправи Намерих само стари теми 10+ години и опитах да се свържа с някои... Благодаря ви... Хонда пауър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antonala 0 #2 Отговорено 6 Август, 2018 Не успях да разбера как се едитва поста Затова ето малко доуточнения:Става дума за София. Може би ще трябва да се изправят някои неща, а може би и ще се намерят просто част от чарколяците по моргите и ще се сменят. Моля ви помогнете не с някой контакт, понеже се оказа много сложна задачата и не успявам да намеря никой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1253 #3 Отговорено 24 Август, 2018 Да вдигна темата. По-добре да седи тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове