nupi 79 #1 Публикувано 30 Юли, 2018 Привет, Имам кутия-багажник /кофчег/за покрива от един добър съсед, взет на заем. Багажника е с напречни релси, а имам рейлинг на покрива-оригиналният вариант. Проблема е, че не мога да закрепя напречните релси на багажника за рейлинга. Ходих при едни симпатяги продаващи багажници и те веднага почнаха да ми тикат в ръцете напречни релси за по 250лв, защото нямало друг начин за закрепване. Момчето чийто е багажника ми казва, че има някакви "жабки", които от напречните релси хващат рейлинга. Проблема е, че не знам как изглеждат и къде да ги търся. Багажника принципно е голям и не искам да правя селски изпълнения/въжета, тел, кабелбиндери и други простотии/ от които някой да пострада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #2 Отговорено 30 Юли, 2018 Ходих и мерих такива подобни на црв-то и се хващат добре за рейлинга,най евтините бяха по 20-тина лв. http://www.avtobagajnik.bg/Универсален-багажник-за-автомобил-джип-ван/Универсален-багажник-за-комби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #3 Отговорено 1 Август, 2018 Заключвайте темата! Проблема е решен с напречни лайсни от Лидл. Стават много добре и надеждно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове