Danail 0 #1 Публикувано 20 Април, 2007 Здравейте на всички.Отскоро карам Хонда и сега трябва да сменям маслото на двигателя.Хондата е модел 95-96, и е на 112000(ясное че не са реални).Каже какъв тип масло да сложа, марка и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbull 0 #2 Отговорено 20 Април, 2007 10W40 аз лично съм с REPSOL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 20 Април, 2007 (Редактирано) Добре дошъл във форума. Ще видиш че тук има доста обширни теми по този и доста други въпроси. Пробвай да използваш търсачката. Търсачка Редактирано 20 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 20 Април, 2007 маслото трябва да е мазно а сега сериозно според мен Мотул 10w40 полусинтетика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #5 Отговорено 20 Април, 2007 маслото трябва да е мазно а сега сериозно според мен Мотул 10w40 полусинтетика а 15W50 Мотул ? Малко по-високотемпературно би трябвало да е пак полусинтетика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #6 Отговорено 20 Април, 2007 в хонда казват 10в40 и аз им вярвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #7 Отговорено 20 Април, 2007 Castrol 10w40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 21 Април, 2007 мобил 1 10/40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любомир Велчев 0 #9 Отговорено 21 Април, 2007 Мотул 15W50 за лятото, а когато температурите паднат под -20 си сложи 10W40 и двете са полусинтетики ,както са ти писали колегите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
цеко 0 #10 Отговорено 21 Април, 2007 и аз сам за МОБИЛ 1 10/40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 21 Април, 2007 М10Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Danail 0 #12 Отговорено 21 Април, 2007 Благодаря за съветите, мисля да сложа Repsol 10W40 полусинтетика.Виждам, че доста неща мога да науча и затова бих искал да ви питам и за други работи. Четох във форума, че ако махна(сменя някаква клапа) на колекторите, ще се вдигне мощността. Вярно ли е това, и от каква клапа трябва да си сложа?Другия проблем е с машинката на задната чистачка. Някой продава ли такава машинка, а също на предната врата при сваляне на стъклото, всичко е ОК, но при вдигане, стъклото излиза от уплътнението и трябва всеки път ръчно да го намествам(стъклата са ел.). Дайте съвет как да го оправя това нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #13 Отговорено 21 Април, 2007 Castrol 10 W 40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #14 Отговорено 21 Април, 2007 Благодаря за съветите, мисля да сложа Repsol 10W40 полусинтетика. Виждам, че доста неща мога да науча и затова бих искал да ви питам и за други работи. Четох във форума, че ако махна(сменя някаква клапа) на колекторите, ще се вдигне мощността. Вярно ли е това, и от каква клапа трябва да си сложа? Другия проблем е с машинката на задната чистачка. Някой продава ли такава машинка, а също на предната врата при сваляне на стъклото, всичко е ОК, но при вдигане, стъклото излиза от уплътнението и трябва всеки път ръчно да го намествам(стъклата са ел.). Дайте съвет как да го оправя това нещо? Аз съм на Репсол 10/40 и съм доволен. Колкото до стъклата, бях пращал снимка на един колега и не помня ти ли беше или не...има една рейка отвърте под кората с два болта от която се наглася посоката по която да се движи стъклото за да не излиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Danail 0 #15 Отговорено 23 Април, 2007 Благодаря, ще пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maral #16 Отговорено 24 Април, 2007 Здравейте на всички.Отскоро карам Хонда и сега трябва да сменям маслото на двигателя.Хондата е модел 95-96, и е на 112000(ясное че не са реални).Каже какъв тип масло да сложа, марка и т.н.HONDA 10W40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове