Jump to content

Danail

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Danail

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Абе пичове и аз имам проблем с газовата. Когато е на газ - колата е много тромава и в някое стръмно направо ще ме прескочат. Четох във форума за смяна на някаква плочка като се слага друга с по-голям отвор. Имали нещо такова или да търся другаде причината? Попринцип имам чувството, че хондичката е спъната. Ходих на диагностики и т.н. и всичко си е ок. Направо започвам да се разочаровам . Моля ви помогнете ми да я направя стрела
  2. Благодаря за съветите, мисля да сложа Repsol 10W40 полусинтетика.Виждам, че доста неща мога да науча и затова бих искал да ви питам и за други работи. Четох във форума, че ако махна(сменя някаква клапа) на колекторите, ще се вдигне мощността. Вярно ли е това, и от каква клапа трябва да си сложа?Другия проблем е с машинката на задната чистачка. Някой продава ли такава машинка, а също на предната врата при сваляне на стъклото, всичко е ОК, но при вдигане, стъклото излиза от уплътнението и трябва всеки път ръчно да го намествам(стъклата са ел.). Дайте съвет как да го оправя това нещо?
  3. Здравейте на всички.Отскоро карам Хонда и сега трябва да сменям маслото на двигателя.Хондата е модел 95-96, и е на 112000(ясное че не са реални).Каже какъв тип масло да сложа, марка и т.н.
×
×
  • Създай нов...