Loki74 0 #1 Публикувано 20 Юли, 2018 Здр.колеги.От няколко дни имам проблем с къси светлини ляв фар на Хонда ЦРВ 3 дизел, без фабричен ксенон.Проверил съм бушони ,нова крушка ,но не светва .Къде да търся проблема .Благодаря предварително.Или да посетя елекричар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #2 Отговорено 20 Юли, 2018 Здр.колеги.От няколко дни имам проблем с къси светлини ляв фар на Хонда ЦРВ 3 дизел, без фабричен ксенон.Проверил съм бушони ,нова крушка ,но не светва .Къде да търся проблема .Благодаря предварително.Или да посетя елекричар Ако не разбираш малко от този, по добре потърси специалист.Иначе има ли + и - на буксата на крушката? През предпазителя минава ли + ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loki74 0 #3 Отговорено 21 Юли, 2018 ПроТая сутрин установих че нямам +на захранващата букса .Стопяемите предпазители колега са здрави .Мисля да не си тровя нервите ,така или иначе няма да го открия проблема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #4 Отговорено 21 Юли, 2018 (Редактирано) Преди 9 часа, Loki74 написа: ПроТая сутрин установих че нямам +на захранващата букса .Стопяемите предпазители колега са здрави .Мисля да не си тровя нервите ,така или иначе няма да го открия проблема . Ок, те може да са здрави, но на тях има ли + ? Ако на тях има + значи явно кабела прави проблем. Редактирано 21 Юли, 2018 от kyna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове