BENJI_CRX 8 #1 Публикувано 20 Април, 2007 да сте живи и здрави и всичко най-хубаво.и спецялно за колегата AIRMAN ако е още по Япония да внимава със сакето че някоя гейша да не го излъже да остане там с някой NSX. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #2 Отговорено 20 Април, 2007 Аре едно голямо наздраве от мен и само готини Хонди,мацки...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 20 Април, 2007 Честито !Всичко най-най !Аirman-а поседя малко в Япония и вече забрави май за к'во става дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 20 Април, 2007 Честито колеги да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 20 Април, 2007 Чрд на момите и на "въздушния" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #6 Отговорено 20 Април, 2007 Честито!!Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #7 Отговорено 20 Април, 2007 живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #8 Отговорено 20 Април, 2007 Честито и от мен. Живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #9 Отговорено 20 Април, 2007 чрдживи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #10 Отговорено 20 Април, 2007 Ч.Р.Д. и от мен ,живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #11 Отговорено 25 Април, 2007 Горещо благодаря на всички!Абе върнах се от Япония, но така ме е завъртяла шайбата в работата... щом на 30-тия си рожден ден си работих до края на деня - смятайте Е, отбелязахме го прилично - с купон в тесничкото ми жилище (през по-голямата част от койторазказвах за Япония - скука!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #12 Отговорено 25 Април, 2007 Честито и от мен! И мнооооого усмивки по лицата,независимо дали си гледкаш жената,или колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове