ADH-Honda 773 #1 Публикувано 12 Юли, 2018 (Редактирано) Продавам оригинален лип за предна броня. Стандартно слаган на Сивик 5-а ген. VTi / SiR EG6 - Хечбек. Липа става за всички Сивици 5-а генерация ХЕЧБЕК и КУПЕ. За СЕДАН 4 врати не съм сигурен дали става (бронята е различна по принцип). Липа е в много добро състояние, има леки драскотини, но няма счупено и скъсано в лицевата част. На едно от местата където се захващата и се поставя болта с гайката е скъсано, на друго е пукнато и има две допълнителни дупки за завиване със самонарезка отдясно в ъгъла - това са забележките. С оригиналните болтове и гайки за оригинален монтаж към бронята, от общо 11 броя са налични 9 - само 2 болта с гайки липсват, но това не е никакъв проблем - липа съм го карал години наред и се захваща перфектно и здраво за бронята. Цена 70лв. Евентуално е възможен бартер за голямо барче, но според зависи. От Враца съм, но пращам с Еконт с опция преглед и 10% отстъпка - доставката струва около 4 - 5 лева. За хора от София възможно лично предаване. 0877143963 на ЛС или vra4anin@gmail.com Редактирано 12 Юли, 2018 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #2 Отговорено 20 Юли, 2018 Снимките са изчезнали незнайно защо, затова ги качвам наново. НОВА ЦЕНА НА ЛИПА: 60лв 0877143963 на ЛС или vra4anin@gmail.com Още снимки: https://photos.app.goo.gl/nggtDgNMkvsPkHiQ6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове