petkoff_inc 0 #1 Публикувано 6 Юли, 2018 Здравейте, Имам проблем с навигацията на Хонда Акорд 7. При стартиране на колата ми изписва грешка при прочитането на ДВД-то. То е ясно, че навигация не ми е нужна (поради липса на карти за модела), но не мога да си настроя часовника, нито да настроя дисплея да не се гаси. Четох много за чистенето на лещата на ДВД-то. Изглеждаше лесно - отваряш, чистиш с вода или изо - не знам си какъв спирт и всичко е ок. Обаче аз не успях....извадих ДВД-то, разглобих го, но не достигнах до лещата. Извадих и шейната от тялото на устройството.....от другата страна пак нямам достъп до лещата. Моля за помощ как да стигна до лазера. Качвам две снимки на шейната - от горната и от долната страна. Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 278 #2 Отговорено 6 Юли, 2018 На втората снимка точно в средата е лещата. Отвиващ в дясно едно болтче, махаш металната шина и под черното пластмасово капаче е лещата. И да я почистиш не е сигурно,че ще тръгне. По вероятно е да не тръгне. Часовника сверяващ както разкачаш акумулатора и в 1,00 през ноща закачаш и даваш на контакт. Дисплея гасиш като натиснеш аудио, или на работещ двигател натиснеш АС бутона и не пипаш нищо дакато не изгасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #3 Отговорено 9 Юли, 2018 Здравей, колега. На мен ми се струва, че за да достигнеш до лещата трябва да свалиш това, което съм ти отбелязал. Има две болтчета до колкото виждам и лентов кабел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове