diezz 132 #1 Публикувано 4 Юли, 2018 (Редактирано) Здравейте приятели, Настъпи дългоочаквания момент и аз да отбележа, че от около месец съм нов собственик на crv 2 генерация Executive 06.2006, черен кожен салон, автомат. Повече от 8 месеца търся такъв екземпляр, нагледах се на какви ли не кошници и най-сетне намерих това, което търся. Колата ме грабна още от първия момент, в който я видях и чух как работи. През сервиз не съм я прекарвал преди да я купя, аз и направих пълен преглед и на този етап не съжалявам. Колата е внос от южна Франция, прегледал съм я отдолу доста детайлно, не е боядисвана, няма грам корозия за 12 годишен автомобил, чак се чудя как е възможно. Мотора работи изключително тихо, имаше за смяна една биалетка, тампоните на предните носачи, предни дискове и накладки, по окачването нищо друго не беше мръднало. Обслужих я първоначално при Слави, след което сложих газ Романо при Иво Ленков. Колата с цялото обслужване + газта, регистрация, каско и нови гуми ми стъпи около 15к. Ако някой го интересува мога по детайлно да опиша и по какви стъпки минах за да узаконя газовата и съответно регистрирам в кат (т.е. да ми я впишат като допълнително гориво в двата талона). Ето и малко инфо какво вклюва обслужването плюс някои други разходи: Масло двигател Масло скоростно кутия Масло заден диференциал Антифриз Пистов ремък Маслен, въздушен филтър и филтъра в купето Гарнитура капак клапани Реглаж клапани плюс почистване и адаптиране на дросел Свещи Предни дискове с накладки Биалетки Тампони носачи Секрети за джантите Нови летни гуми NEXEN N BLUE HD PLUS 215/65/16 Газова уредба Romano Хубави гумени стелки за купето Гумен леген за багажника Предстои взимане на джанти, на които да кача и нови гуми за зимата Ще се опитам да кача и малко снимки. Редактирано 4 Юли, 2018 от diezz 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове