Hanchko 29 #1 Публикувано 26 Юни, 2018 Колеги, здравейте. Преди време затъмних задните стъкла с фолио и от тогава до сега имам проблем със задния прозорец: 1. Появисе скърцане от задното стъкло. Скърцане което се чува между стъклото и гуменото уплътнение. 2. Много трудно започна да се затваря, трябва да го засиля, за да може да се затвори, а когато е напечено от слънцето се затваря още по-трудно. Предполага, че момчето което е затъмнявало стъклото е свалял механизма и след това нещо не е монтирал както трябва, защото преди това нямах скърцане. Аз реших да го разглобя и да се опитам да го регулирам. Направих го да се затваря много леко, но се увеличи скърцането и дори започна да тропа. Предполагам, че има луфт в ключалката. Сега го натегнах и скърцането и тропането изчезна, но много трудно се затваря. Въпроса ми е, това може ли да се направи така, че да се затваря лесно и да не скърца и имали някаква особенност при регулирането? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове