jzt78 0 #1 Публикувано 17 Юни, 2018 Здравейте,питането ми е дали лявата и дясната полуоски с каретата са взаимо заменяеми,и дали може тресенето при 100-130км да е от разбити карета.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 17 Юни, 2018 И каретата и полуоските са различни говорим за вътрешните.Може да тресе от тях усеща се наи вече при ускорение.На мен ми е тресло от външно без да издава грам шум в пълен ляв или десен завои.И пак за вътрешните карета еднакви са при 4та генерация и 2те са с мъжки шлици при 5та са ляво женски дясно мъжки така че можеш да провериш все пак в месеците на презастъпване на генерациите да не се окаже че си с еднакви но е малко вероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jzt78 0 #3 Отговорено 17 Юни, 2018 Има възможност да взема полуоска с каретата втора употреба,как мога да разбера дали са здрави каретата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #4 Отговорено 17 Юни, 2018 (Редактирано) Неможеш.....проблема не е в самите карета а в шлиците им към полуоската сдобива луфт и карето замята и тресе.Ако нямаш усет колко е максималния допустим луфт неможеш да прецениш.Наи сигурно е ако няма никакъв или колата от която ги взимаш да се движи и да ги пробваш. Редактирано 17 Юни, 2018 от росенKN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове