desiopera 0 #1 Публикувано 12 Юни, 2018 Здравейте, имам следният проблем - единият ксенон фар не работи, смених крушката - пак същото. Оставало да е от запалката с баласта за фара, но някой може ли да ми каже замерват ли се поотделно тези две неща или как да се разбере къде е проблема точно...Защото взех и друг баласт с запалка, монтирахме го и пак не светва... Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #2 Отговорено 3 Юли, 2018 да не е изгорял бушон когато е изгорял баласта,тва оригинален ксенон ли е.Премери идва ли ток до баласта и тогава търси проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desiopera 0 #3 Отговорено 3 Юли, 2018 Благодаря, ще проверя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Румбата 0 #4 Отговорено 31 Януари, 2019 Бушон къде се намира мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Румбата 0 #5 Отговорено 31 Януари, 2019 При мен светна и след второто пускане на фаровете загасна с нова крушка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове