Ивайло Няцолов 0 #1 Публикувано 9 Юни, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги моят проблем е перката на радиатора не ми работи и на два пъти вече ми прегря колата, помогнете ми незнам от къде да започна с проблема......колата е 7-ма генерация 2003 год 1.6 110 к.с. Редактирано 9 Юни, 2018 от Ивайло Няцолов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Batkiro79 11 #2 Отговорено 9 Юни, 2018 Провери бушона дали е здрав,от там следващото е датчика и накрая но не последно да не е изгорял самия мотор на перката 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Няцолов 0 #3 Отговорено 10 Юни, 2018 Те са две колега еднакви на размер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #4 Отговорено 16 Юни, 2018 Колега само да вметна че с този мотор колата ти е 6та генерация.Относно перките пусни климатика трябва да тръгнат и 2те това ще ти анулира или потвърди проблем със самите перки.Датчика можеш да го провериш като замостиш буксата му с 1кламер другото е релето и бушона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #5 Отговорено 16 Юни, 2018 Относно уточнението ми за ге нерацията.....извинете ме дори не съм забелязъл че е сивик раздела а не акорд.Иначе другите неща са си така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове