David 16 #1 Публикувано 7 Юни, 2018 Здравейте колеги.Имам два въпроса относно сивик 5-та.Първият е как най-безопасно да си отлепя стъклото на стоповете,защото искам да махна пластмасата зад светлоотразителя за да светне стопа по цялата дължина.Вторият въпрос е има ли някво влияние фара на това как светат крушките тъй като си купих OSRAM h4 cool blue intense и по тези клипове в нета гледам че светат синкав цвят а при мен е жълтеникав,ако сте с такива или знаете как да изчистя фара може да кажете или ако съм в грешка и тези лампи така си светят също може да споделите.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #2 Отговорено 15 Юни, 2018 Това със стопа съм го правил на CR-V 1-ва ген '95-а. Няма отваряне. Рязах стопа отзад и го залепих с каноколит. Предполагам на Сивика е същото. Същото CR-V го карах с Philips Cobalt blue, които изглежда да са същите като твоя OSRAM. Светеха си ярко бяло с много лек син оттенък. Не мисля, че фара е виновен (поне не чак толкова) твоите да светят жълто. Все пак можеш да пробваш с почистване. Фара, за разлика от "стопа", е лепен със силикон и се отваря с нагряване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
David 16 #3 Отговорено 16 Юни, 2018 На 15.06.2018 г. at 7:38, Krasi-mir написа: Това със стопа съм го правил на CR-V 1-ва ген '95-а. Няма отваряне. Рязах стопа отзад и го залепих с каноколит. Предполагам на Сивика е същото. Същото CR-V го карах с Philips Cobalt blue, които изглежда да са същите като твоя OSRAM. Светеха си ярко бяло с много лек син оттенък. Не мисля, че фара е виновен (поне не чак толкова) твоите да светят жълто. Все пак можеш да пробваш с почистване. Фара, за разлика от "стопа", е лепен със силикон и се отваря с нагряване. Стоповете ги отворих с нагряване,ама се набутах и взех стопове от хечбек и не стават на седан и се оказаха че са различни единия е по ярък от другия стъклата говоря,а и единия има два светлоотразителя в двата ъгъла а другия само в единия като нормалните.Относно фаровете добре ли е да напръскам рефлектора с някое спрейче никелово или само да ги изчиста хубаво и да полирам евентуално стъклото от вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #4 Отговорено 17 Юни, 2018 Никога не съм пръскал рефлектори със спрей и нямам представа, какво ще се получи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове