madrigal 15 #1 Публикувано 30 Май, 2018 Здравейте, колеги! Проверих с търсачката, но не намерих отговор на въпросът, който ме вълнува, та затова създавам отделна тема. Май ще се налага да сменям задни амортисьори (макар че въпросът е по-общ), та се чудя има ли смисъл да се търсят оригинални такива или да се взема нещо к'вото има на пазара? Питах в един магазин, казаха ми, че те така или иначе оригиналните за нашите Акорди са били Каяба, да си вземам такива и да не ги мисля. Аз, обаче, направих запитване към едни англичани (Balmer Lawn Honda), те ми отговориха, че оригиналните амортисьори за Акорд 7-ца вече били спрени от производство и затова не можели да доставят. Гледам, че в Щатите има май по магазините, от които се правят общите поръчки, но с мита, ДДТ и транспорт ще набъбне много работата.... Ще се радвам някой да сподели информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 30 Май, 2018 От производство е спряна A-Spec модификацията. Миналата година питах в 'трако и ми казаха някаква сума, която не помня вече, но ги има, не са спрени, за комби говоря, но едва ли е различно за седана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове