slavib 6 #1 Публикувано 22 Май, 2018 Здравейте Наумил съм си да и купувам багажник - ще се радвам ако споделите идеи и опит. Спрял съм се на кутия G3 Reef 270 - защото е малка, а и цената от около 250 лв ми се струва добра, но ако имате други съвети ще ги приема За греди и захващания изобщо си нямам идея но не искам да се изхвърлям ценово. Ще се радвам да чуя Вашите мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #2 Отговорено 23 Май, 2018 (Редактирано) Спрях се на следната комбинация - но ми се иска да се изкажете преди да я закупя Багажник AMOS - http://www.amos.auto.pl/produkt/am-2/ - 138 лв. - пълна комплектация, стомана без заключване (заключване няма като опция) Автобокс G3 Reef 270 - https://www.g3spa.it/en/product/reef-270-2/ - 256лв. - пълна комплектация - само дясно отваряне Ще се радвам да споделите опит. Редактирано 23 Май, 2018 от slavib Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #3 Отговорено 7 Юни, 2018 Здравей колега, По-добре вземи хубави греди, може и употребявани, защото при евтините шанса да ти прецакат ламарината и уплътненията на вратите при местата за захващане е голям. Дори чешките, алуминиеви греди HAKR имат проблем точно с това - за 1-2 сезона ще ти скъса уплътнението на някоя врата. Има няколко човека в продавалника, които продават употребявани греди Thule. Като гледам си се ориентирал към квадратен стоманен профил покрит с фолио, които са някъде докъм 150лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #4 Отговорено 20 Юни, 2018 rabbeat Послушах съвета ти и си поръчах от човека от OLX който продава греди THULE Написах му точната спецификация на модела на Хондата - каза че стават. Когато ги взех от Еконт и ги пробвах се оказа че предната става а за задната е необходима по широка планка. Обадих му се и той се оказа много некоректен и ми твърдеше, че това съм си бил поръчал. Казах му че съм му го написал какво съм си поръчал и той тогава взе да ми обяснява как в еди кой си сайт пишело друго Това е за сега развитието Иначе съм очарован от THULE - предната греда пасна все едно че е част от хондата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #5 Отговорено 28 Юни, 2018 Здравей Колега, Май си попаднал на някой друг в OLX. Този, от който аз купих гредите беше много точен и супер отзивчив. Казва се Цветомир. Даже ми предлагаше да ми даде нови лепенки (лява, дясна) тъй като на гредите, които купих бяха залепени наобратно. Надявам се да се разберете и да ти смени грешната планка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #6 Отговорено 2 Юли, 2018 (Редактирано) Този моят си мени имената и града Ако някой ви каже - няма проблем това е за твоята кола - не му вярвайте Редактирано 2 Юли, 2018 от slavib Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #7 Отговорено 6 Юли, 2018 На 7/2/2018 at 20:46, slavib написа: Този моят си мени имената и града Ако някой ви каже - няма проблем това е за твоята кола - не му вярвайте В продавалнка има доста мошеници и оставиш ли на тях да ти казват кое е за твоята кола, си изгорял на 99%. На тях им е все тая, и гледат да си пробутат боклука, особено когато изпращат по куриер. Единственото, което можеш да направиш е, да го докладваш за измама, но на другия ден ще си направи нов профил и ще продължи да лъже хората. По твоя въпрос, може да пробваш да се свържеш с човека, който ти казах - Цветомир, и да измислите някакъв вариант - за замяна/бартер с доплащане за грешната планка. Той продава само Thule, запознат е с тях и можеш да му имаш доверие. Ако имаш възможност, най-добре се виж с него на живо, че по Еконт малко трудно ще стане врътката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове