Jump to content
suzukyvanko

Civic 15 4g не пали

Recommended Posts

от скоро имам хонда сивик 1.5 моно като дам на контакт помпата се 4ува и като спре лампата гасне и паля ама по някога помпата не се 4ува а лампата пак гасне ама не пали после отка4ам акомулатора за да тругне помпата амане всеки пут става понякога като постои малко пак се оправя ако някои е имал подобен проблем да сподели 4е е кофти трупка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest suzukyvanko

а куде седи то 4е сум скаран с тия ма6ини под капака или под волана и как е озна4ено10х предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а куде седи то 4е сум скаран с тия ма6ини под капака или под волана и как е озна4ено10х предварително

Щом си скаран....търси майстор,че колата много бързо пламва....40-50 лв ще ти вземе да ти го оправи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

под волана се намира.поне на CRXa e там. голямо е около 5,6см.но не си спомням как беше обозначено.проблема не е голям ,ако си го свалиш самичък и имаш поялник само презапояваш старите спойки и си като нов.успех :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи колега проблема ти се нарича мейн реле. това реле се намира зад тапицерията на шофъорския калник. трудно се сваля ,щото работата е връткава. 40лв. е ремонта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

релето е 100% е то ,аз си имам в жапката резервно и го сменям за секундинамирасе под таблото от в ляво най от доло кафяво на цвят на 5г. за 4г. незнам дали е там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

и на 4ген е там.Тичкай при Омбре ако си в софия, или при най-близкия ти майстор-хондаджия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не сум 4ак толкова бос правил сум от две коли една надени по средата ама на хонда не и ънам карантиите искам да го сваля релето и 6е го дмм на суседа тои има еладжииница 3а коли да го погледне МЕРСИ 3А ИНФОТО КАТО Я НАПРАВЯ ЩЕ ПУСНА СНИМКИ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ Я ОДОБРЯТ ХОНДАДЖИИТЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зад бущоните има кафяво реле то ли е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

Малко помощ и от мен:PПубликувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако си го свалил,трябва само да презапоиш всички спойки и всичко ще се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за из4ерпателните отговори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest suzukyvanko

мисля,4е се справих с релето.и привлякох о6те един фен в4ера братов4етми взема поттица хе4 15цц

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...