Х А Р И 41 #1 Публикувано 13 Май, 2018 Голямо шоу изкарах тази зима с моето Харви. Започна да пали все по-трудо от ден на ден. Когато някой колега ме дръпне, пали за 20 метра, но на стартер е ужас. След като запали един път нямам проблеми през деня. Понеже съм в Германия трудно се реших да се допитам до сервиз. Дадоха ми час за след няколко дена. Дните минаха и аз се събуждам сутрина с една идея, час преди да се набутам в сервиза. Отварям дистрибуторната капачка и какво да видя. Палеца и полюсите на капачката са покрити яко с окис. С макетното ножче изкъртих окиса и сглобих делкото. Друго не съм пипал. И какво? Пълна промяна. Колата пали по-добре от нова. Веднага се зарових в eBay. Гледам делко пълен комплект с всичките чаркуляци в него за 125 Евро. След 3 дена беше в ръцете ми. Набързо го поставих и сега всичко е ОК. Старото делко ми стои за резерва. Като се върна в БГ ще му купя нова капачка с палец. Пиша това, ако някой попадне на същия проблем, да пипне делкото преди да се набута в някой сервиз. Палец и капачка няма да са повече от 35-40 лева, а в сервиза ще Ви итрежат главата. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове