rstefanov 1 #1 Публикувано 11 Май, 2018 Здравейте, Интересува ме някой правил ли е този или подобен swap, какво мислите за стъпките, които съм планирал и можете ли да ми препоръчате сервиз? За сега плана е следния: 1. да прегледам и закърпя купето, ако е нужно. видимо няма ръжда. 2. да сложа дискови спирачки отзад. 3. да сложа по-хубави апарати и дискове отпред. 4. да сервизирам изцяло окачването. 5. да избера двигател и да намеря нужните части. за сега съм се спрял на b16. точно коя версия ще реша в процеса на работа. 6. swap в добър сервиз или евентуално ако намеря някой, който разбира достатъчно за да асистира. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Assassin 28 #2 Отговорено 11 Май, 2018 Преди 1 час, rstefanov написа: Здравейте, Интересува ме някой правил ли е този или подобен swap, какво мислите за стъпките, които съм планирал и можете ли да ми препоръчате сервиз? За сега плана е следния: 1. да прегледам и закърпя купето, ако е нужно. видимо няма ръжда. 2. да сложа дискови спирачки отзад. 3. да сложа по-хубави апарати и дискове отпред. 4. да сервизирам изцяло окачването. 5. да избера двигател и да намеря нужните части. за сега съм се спрял на b16. точно коя версия ще реша в процеса на работа. 6. swap в добър сервиз или евентуално ако намеря някой, който разбира достатъчно за да асистира. Благодаря предварително! Ето отговори: 1. Супер - ама ако има ръжда това става много скъпо 2. Зависи за какво я ползваш - аз в момента съм си все още с барабаните отзад, а се движа с б16 от години вече. Има хора с Х22 в 5та ген, които също карат на барабани 3. Хубави дискове -да, по-хубави апарати - не разбирам какво имаш предвед 4. Супер - ама по добре афтърмаркет окачване 5. Ако ще е б16, трябва да смениш всичко - резервоар, вътрешна инсталация, инсталация на мотор, двигател, скорости, полуоски, компютър.... Коя версия е от значение за да може да е правилната версия за инсталацията ти и компа- ОБД 0, ОБД 1, ОБД 2 (а) (б) 6. Това ще ти е най-лесно за намиране, но пък не е безплатно П.С. и мойта тръгна от д13, като след 4 години единственото дето остана от д13то са барабаните, даже и купето изхвърлих 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rstefanov 1 #3 Отговорено 14 Май, 2018 Благодаря за отговора! 2. Зависи за какво я ползваш - аз в момента съм си все още с барабаните отзад, а се движа с б16 от години вече. Има хора с Х22 в 5та ген, които също карат на барабани ----- За сега е за всекидневно каране. След 2-3г. ще си купувам нова кола и тази ще стане на играчка. Барабаните са за ремонт, вместо да ги правя ще сложа дискове. 3. Хубави дискове -да, по-хубави апарати - не разбирам какво имаш предвед ----- Правих подобен ъпгрейд на мотора си и съм много доволен - 1 към 2 бутала на предната спирачка. Гледам из нета, че мода е лесен, а има и готови китове ако се запъна. 4. Супер - ама по добре афтърмаркет окачване ----- Може и OEM ако се намерят части. До колкото съм чел и питал от Интегра става. 5. Ако ще е б16, трябва да смениш всичко - резервоар, вътрешна инсталация, инсталация на мотор, двигател, скорости, полуоски, компютър.... Коя версия е от значение за да може да е правилната версия за инсталацията ти и компа- ОБД 0, ОБД 1, ОБД 2 (а) (б) ----- Точно тук ще имам нужда от помощ. А и тепърва ще се интересувам коя версия да търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове